Søndagsdans! Ja, du leste rett – søndag 23. oktober. Nordahl Bruns gate 22 is the place to be! Klokken 18:00 – 19:30 skal vi ta oss en imaginær tur til Dalarna fra Halli ved å ha minikurs i Bingsjöpolska. Så bærer det rett til Storsalen 19:30 for å danse til Bærum Spellemannslags fengende toner til 22:45!

 

Bærum spellemannslag (BSL) er en organisasjon for utøvere på hardingfele som ble stiftet av Halvard Kvåle i 1993. Laget har et høyt aktivitetsnivå og god rekruttering av unge utøvere på hardingfele i Bærum, og i regionen for øving. Repertoaret er runddans og bygdedans fra ulike kanter av landet.

 

Bærum spellemannslag øver på Eiksmarka skole hver tirsdag og har da egne øvinger for rekrutter, juniorer og voksne. De har medlemmer i alle aldre (7 til 85 år!) fra Bærum, Oslo og omegn. BSL er det eneste hardingfelelaget i Osloområdet og gir et lavterskeltilbud til folkemusikkinteresserte. Laget har to musikalske ledere. De har utdannelse fra Norges Musikkhøgskole og lærer lagets medlemmer å spille hardingfele, både spilleteknisk og med nytt repertoar. Musikalsk leder er Johanne Flottorp. Dette blir gøy!