På søndag skjer det igjen: søndagsdans i Nordahl Bruns gate 22! Kveldens første dansemoves blir tatt i Halli, hvor det blir et minikurs i Hallingspringar mellom 18:00 og 19:30. Når kurset avsluttes blir det dans til Bærum Spelemannslag i Storsalen, og det varer som alltid frem til 22:45.

 

Bærum Spelemannslag (BSL) er en organisasjon for utøvere på hardingfele. Den ble stiftet av Halvard Kvåle i 1993. Laget har et høyt aktivitetsnivå, og god rekruttering av unge utøvere på hardingfele i bærumsregionen. Repertoaret er runddans og bygdedans fra ulike kanter av landet, og det passer jo oss ypperlig!

 

Bærum Spelemannslag øver på Eiksmarka skole hver tirsdag, med egne øvinger for rekrutter, juniorer og voksne. De har medlemmer i alle aldre (7 til 85 år!) fra Bærum, Oslo og omegn. BSL er det eneste hardingfelelaget i Osloområdet, og gir et lavterskeltilbud til folkemusikkinteresserte. Laget har to musikalske ledere. De har utdannelse fra Norges Musikkhøgskole, og lærer lagets medlemmer å spille hardingfele, både spilleteknisk og med nytt repertoar. Musikalsk leder er Johanne Flottorp. Vel møtt!